LA MEVA HISTÒRIA

4a Generació de Pagesos

FRUCTUMcat és el projecte de Montse Mangues Tarroja, enginyeria de l'edificació que es va incorporar com a jove agricultora l'any 2015.

El projecte va nèixer quan ella va decidir tornar als seus orígens, les terres de Lleida, després d’estudiar i treballar durant vuit anys a la ciutat de Barcelona. 

Forma part d'una família d'agricultors de 4 generacions (el seu besavi, el seu avi, el seu pare i ara ella mateixa) gràcies al suport dels quals ha estate possible quest projecte. 

SOBRE FRUCTUMcat

La filosofia de FRUCTUMcat es la realització d’una agricultura sostenible, amb criteris de producció integrada i mantenint també els costums o tradicions de l’agricultura dels avantpassats. 

Podeu venir a visitar FRUCTUMcat en la jornada de portes obertes #BenvingutsaPagès, que es celebra cada any a tot Catalunya, tota la informació a www.benvingutsapages.cat

A més des de FRUCTUMcat també volem potenciar el consum de fruita ensenyant a les famílies que la fruita com més madura sigui més gustosa serà i més bona. Per això durant l'estiu organitzem l'activitat "U-PICK", basada en el sistema americà

Pick-Your-Own ( PYO )  on l’èmfasi està en que els clients que realitzen la recol·lecció ells mateixos dels productes frescos i de gran qualitat que s'en portaran a casa.

ALIMENTA EL TEU ESPERIT

Tots els productes que oferim són de collita pròpia, (oli d'oliva verge extra, melmelades, fruites del bosc...) tot elaborat de manera artesanal i 100% naturals, sense conservants ni colorants, amb el segell de venda de proximitat i amb el distintiu agroalimentari NogueramentBo.

Detalls

Afores, 1077

25614 Gerb, Lleida, Spain

676700535

fructumcat@gmail.com

  • Negro Twitter Icono
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 per FRUCTUMcat.
Creada amb Wix.com